3 Fede Linux Spil

Skrevet af: Patrick Kerwood

Siden Steam blev frigivet til Linux, er deres arsenal af Linux spil kun vokset. Jeg har her min top 3 liste, pt.

Door Kickers

I Door Kickers styrer man et SWAT team, hvor man i real time, skal gå strategisk til værks, eliminere terrorister, redde gisler og desarmer bomber. Man har muligheden for at pause i spillet, så man hurtigt kan skifte taktik eller reagere på en uvendtet situation.

Jeg finder spillet utroligt underholdene pga. den strategiske del. Det er bare en lækker følelse at smide en flashbang ind i et rum og sende 4 SWAT’s ind, ad 4 forskellige døre og nakke 7 terrorister på under ét sekund.

Door Kickers er pt. et “Early Access” game. Dvs at spillet stadig er i Alpha/Beta/Gamme og bugs kan forekomme. Jeg har dog ikke oplevet nogle endnu, men der er et par upgrades/perks man endnu ikke kan bruge.

http://inthekillhouse.com/doorkickers/

 

 

FORCED

FORCED er et Dansk udviklet spil, hvor man er en “captive” og skal kæmpe i arena’er som en anden gladiator.

You have been forced to fight for your life with your fellow captives. Survive the dangerous trials and you may gain your freedom!

Man får gems, ved at gennemfører baner. Man kan max. få 3 i hver bane. Én for at gennemføre, én for at lave tilhørende challenge og én for at gennemføre inden for en bestemt tid, en såkaldt time challange.

Med disse gems unlocker man nye spells og abilities. Der er fire forskellige våben sæt man kan vælge, alle med forskellige abilities. Man kan skifte imellem dem man ønsker.
Specielt for spillet er at man har en “Spirit Mentor”. Det er en rund tingest som man kan styre og skal bruge for at gennemføre banerne. Denne feature er super fed og innovativ, og er ikke noget man lige har set før.

Mit førstehåndsindtryk af spillet er godt. Jeg synes dog at det hurtigt bliver kedeligt. Specielt den statiske måde man unlocker spells på. Heldigvis kan man spille co-op med op til 4 personer, som gør spillet meget sjovere.
Når man spiller co-op, er der stadig kun de fire våben sæt, som man deler, ligesom der kun er én Spirit Mentor som man alle har kontrol over. Det er super fedt og giver en extra udfordring til team played.

http://www.forcedthegame.com/

 

 

Hack’n Slash

Hack’n Slash er et moderne Zelda, opgraderet til nørde stadiet. Det er et puzzle game af aller bedste slags. I starten af spillet befinder man sig i et bur, med et sværd på gulvet. Man samler det op, og i det øjeblik man slår på døren, knækker spidsen og et USB han-stik vises. Nu har man mulighed for at hacke indstillingerne på forskellige objekter i spillet. Døre, dyr, sten, låger osv.

Spillet er super fedt bygget op og grafikken er en blanding imellem moderne grafik og 8-bit fra fortiden. En af mine favorit spil kategorier, er puzzle games, så dette spil kom som sendt fra himlen. Jeg var overbevist om at det ikke blev nødvendig at hente hjælp på nettet, via walk throughs eller lign. Men jeg må krype til korset og erkende at jeg i nogle tilfælde, simpelthen var ved at hive håret af mig selv af fortvivlelse. Der er altså udfordringer, i dette spil, til den helt store guld medalje.

Spillet er stadig i “Early Access”, så der kan forekomme diverse bug. Det eneste jeg har oplevet har været nogle gange, hvor den har crashet i opstarten af spillet.

http://www.hacknslashthegame.com/

 


15 jul 2014   | Alle · Games

Leave a Reply